Professionella takläggare

Har du problem med ditt tak? Behöver du hjälp med en reparation eller med att lägga ett nytt tak? Oavsett vilket är det då oss du ska vända dig till. Vi är professionella takläggare som kan förse dig med bästa möjliga hjälp när det kommer till ditt tak. Vi tar oss an alla typer av uppdrag, både stora som små. Vi vänder oss dessutom både till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, och andra aktörer. Du är varmt välkommen att vända dig till oss redan idag!

Vi är inte nöjda förrän du är det

Du kan känna dig trygg i det faktum att vi och våra takläggare aldrig nöjer oss med något av de arbeten vi utför förrän även du som kund känner dig fullständigt nöjd med det. Visserligen kan du alltid förvänta dig att du kommer bli nöjd med oss och vår service, men skulle du mot all förmodan inte bli det behöver du bara meddela oss. Vi kommer då att fixa det du inte är nöjd med så fort vi bara kan. Är inte du nöjd så är nämligen inte vi heller det!

Våra priser

Inte nog med att vi kan förse dig med branschens bästa takläggare, utan vi kan dessutom göra detta till oerhört bra priser. Det gör oss till en av de få aktörer inom branschen som både kan förse dig med utmärkta priser och utmärkt service på en och samma gång. Vi hoppas detta ska bli ytterligare ett av många skäl för dig som behöver hjälp med ditt tak att satsa på just oss.