Vad behöver ditt tak?

Vi är experter på tak och kan därför hjälpa dig med flera olika saker relaterade till detta. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Takläggning

Behöver du lägga ett nytt tak? Då är detta något som vi kan göra åt dig. Vi ser till att ge dig ett modernt tak som både är snyggt, slitstarkt och hållbart på en och samma gång. Oavsett hur svåra väderförhållanden som råder kan du därför känna dig trygg i det faktum att ditt tak kommer klara av att stå emot de.

img

Reparationer

Är det något med ditt tak som har gått sönder? Läcker det till exempel? Inga problem, allt du då behöver göra är att kontakta oss så kommer vi och åtgärdar det på nolltid. På så sätt kan du undvika ytterligare komplikationer, till exempel vattenskador och liknande.

img

Besiktning

Vi besiktar ditt tak och ser till att det är i ett gott skick. Du kan då slappna av och känna dig trygg i det faktum att ditt tak kommer att kunna hålla dig och din familj torra och varma hur dåligt väder det än är där ute.

img

ROT-avdrag för privatpersoner

Du som är privatperson och anlitar oss har rätt till ROT-avdraget. Det är ett generöst skatteavdrag vilket som mest kan uppgå till 30% av den totala arbetskostnaden. Detta faktum betyder tillsammans med våra förmånliga priser att det inte behöver bli någon dyr historia att anlita oss.