JBM TAK & BYGG AB

Välkommen till oss på JBM TAK & BYGG AB. Vi är den rätta firman för dig som behöver hjälp med ditt tak. Trots att vi är relativt nybildade betyder inte det att vi saknar erfarenhet. Samtliga våra takläggare har nämligen varit verksamma inom branschen under många års tid och sitter därför på en djupgående kunskap om den. Det betyder att vi är experter på allt som har med tak att göra och därför kan ge dig bästa möjliga hjälp med ditt tak. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag om det är något med ditt tak som du behöver hjälp med. Vi ser fram emot att kunna förse dig med ett högkvalitativt tak!

Vi är baserade i Skärholmen

Vi på JBM TAK & BYGG AB är baserade i Skärholmen. Vår exakta adress är Ekholmsvägen 339. Du behöver dock inte bo eller vara verksam i eller i närheten av Skärholmen för att kunna anlita oss. Vi finns nämligen tillgängliga i hela Stockholmsområdet, inklusive Södertälje.

Ett miljövänligt företag

JBM TAK & BYGG AB är även ett mycket miljövänligt företag, något vi är väldigt stolta över. Vi ser till att alltid kunna erbjuda en miljövänlig service genom att så mycket som möjligt använda miljövänliga varor och produkter. Vi gör dessutom allt vi kan för att hålla våra utsläpp på lägsta möjliga nivå. Du är varmt välkommen att vända dig till oss om du vill ha hjälp av ett företag där högkvalitativ service och omtanke om miljön går hand i hand!